Med en brennende interesse for design ble BY HOFF grunnlagt vinteren 2015. Selskapet har en visjon om å bistå designmerker med å fortelle deres unike historie, og hjelpe de å etablere seg på det norske markedet.

Annette Hoff, grunnleggeren bak BY HOFF  har mange års erfaring og kompetanse innen designbransjen. Dette inkluderer markedsføring og salg nasjonalt og internasjonalt, merkevarebygging, PR, kommunikasjon og sosiale media. Hun holder en mastergrad fra Handelshøyskolen i København, hvor hun samtidig spesialiserte seg innen design og branding. Annette har jobbet med kjente skandinaviske og internasjonale merkevarer som Høie of Scandinavia, Montana, Royal Copenhagen, Rosendahl Design Group, Alessi, Boffi, Kvadrat, Carl Hansen & Søn, Dornbracht, Mester Grønn, Scandinavian Business Seating, Fargerike, Røros Tweed, Oslo design Fair m.m.

 

Utover å være agent for ulike Skandinaviske merkevarer, tilbyr BY HOFF rådgivning innen markedsføring, merkevarebygging, konseptualisering, storytelling, PR og kommunikasjon. 

 

Hvis du har spørsmål eller er interessert i å ta inn noen av merkene til BY HOFF og for pressehenvendelser send en e-post til annette@byhoff.com 

 


vasuma_new_profile.jpg
Annette har ikke kun en sterk interesse og kunnskap om design, men lang erfaring og demonstrerte resultater med internasjonale og skandinaviske merker. Som tidligere toppidrettsutøver, gir ikke Annette seg før hun vinner. Jeg ville til enhver tid legge ansvaret for mitt designbrand i Annette og BY HOFF’s hender
— Annette Spanggaard, grünlegger og tidligere CEO House of Communication